Fotky od muzikantů k mání na webu

Vydáno 14.09.2007 | autor: redakce

V dobročinné dražbě na internetu lze nyní získat velkoformátové fotografie s vlastnoručním pdpisem od Dana Bárty, Richarda Krajča, Romana Holého, Varhana Orchestroviče Bauera, Dana Landy a dalších.

Fotky od muzikantů k mání na webu Fotky od muzikantů k mání na webu

Dražba fotografií bude probíhat na www.aukro.cz/nadeje24 do 25. září. Výtěžek dražby bude poukázán na podporu dětí s poruchou krvetvorby prostřednictvím Nadačního fondu Kapka naděje, který nad akcí převzal záštitu. „Sám jsem překvapený, jak jsou to dobré obrázky. Rozhodně nejsou nudné, každý do ní opravdu něco dal a většina z nich by uspěla na leckteré výstavě,“ řekl na vernisáži ke snímkům Jan Saudek, jeden z účastníků projektu, jehož fotku lze také získat. „Naděje, to je hlavně láska, ale pokusil jsem se najít pro fotku jiné téma. A jednou z nadějí je pro mě teď i hudba,“ řekl frontman skupiny Gipsy.cz Radek Banga ke své fotografii.



Během léta si 24 oslovených osobností ze všech sfér společenského života včetně několika předních českých muzikantů našlo čas a zhotovilo pro účely projektu NADĚJE 24 fotografie s tématem „naděje“. Postupně vznikala galerie 24 snímků, jež jsou v současné době až do 25. září předmětem veřejné dobročinné dražby. Dražby se může prostřednictvím internetu zúčastnit každý. „Chceme, aby děti s poruchou krvetvorby mohli podpořit všichni a aby všichni měli šanci jednu z takto unikátních fotografií získat,“ dodává k principu veřejné dražby snímků Dan Svátek, který celý projekt uvedl v život.
zavřít