Prohrála v kartách chystá novinku

Vydáno 24.09.2007 | autor: redakce

Skupina Prohrála v kartách si koncem festivalové sezóny odskočila do studia Faust v pražských Dejvicích, aby nahrála třetí řadové album. Během tří dnů zaznamenala 18 nových písní.

Prohrála v kartách chystá novinku Prohrála v kartách chystá novinku

Chtěli jsme tentokrát natočit vše dohromady. Takže jsme se poctivě připravili. Jenže jsme to asi nějak s tréninkem přehnali a pak nám to šlo od ruky asi i díky tomu, jak jsme byli z koncertů rozehraní. Studio jsme měli pronajaté od pondělí do soboty a už ve čtvrtek jsme měli hotovo,“ vypráví frontman kapely Filip Horáček. „Tak jsme si trochu zablbnuli. Zkoušeli jsme třeba, co se stane, když budeme na Matoušovu bicí soupravu hrát všichni najednou, nebo taky najednou kroutit čudlíky na kytarových efektech. Je to celkem zajímavé,“ doplňuje s úsměvem.



Novou desku by chtěla skupina vydat začátkem příštího roku. A jaká bude? „Pouštěli jsme tenhle základ několika lidem a ti shodně tvrdí, že je to rock and roll. O nic víc nám nejde,“ tvrdí šibalsky Filip Horáček. „Takže normální komerční sračky jako vždycky,“ upřesňuje nakonec.

www.prohrala.cz
zavřít