Denius: jsem nadrženej na muziku

Vydáno 30.09.2007 | autor: redakce

Red Bull Music Academy je v plném proudu a Česká republika má v Kanadě svoje zastoupení. Pardubický producent Denius se těší na seance ve studiu a rozšíření hudebních obzorů. Více v rozhovoru.

Denius: jsem nadrženej na muziku Denius: jsem nadrženej na muziku

Nehlásil ses poprvé, takže dotazník už dobře znáš, nebo tě pokaždé něčím překvapí?
Dotazník mě překvapí vždycky. Tak ze 70 % je stejnej, hodně popisnej a to horší je těch 30 %. Myslím, že ty otázky člověka docela prověří. Čistý vyplňovací čas se dá počítat na hodiny. Tentokrát jsem dotazník poslal za pět dvanáct, a to doslova!

Myslíš si, že návštěva Akademie nějak změní tvůj přístup k tvorbě muziky nebo vnímání hudby?
Určitě a tak nějak v to i doufám. V poslední době se mají věci tak, že jsem dost neproduktivní a dva tracky do roka mi přijdou dost málo. Doufám taky, že si rozšířím obzory, co se týče jiných subžánrů elektronické hudby.



Těšíš se spíš na večerní mejdany nebo seance ve studiích?
Víc asi na ty seance ve studiu. Za poslední tři měsíce jsem, co se týče hudby, neudělal naprosto nic, takže jsem celkem nadrženej se na to opět vrhnout.

Do jake scény nebo škatulky by ses zařadil?
Tak pořád je to drum’n‘bass, ale tak nějak si pořád pohrávám s myšlenkou zkusit něco naprosto nového. Takový crossover mezi styly, hozený lehce do popu, ale ne zas tak moc, samozřejmě.

A na závěr - jak mění tvůj hudební život internet?
No hlavně social networking, ale jen možná v tom dobrém… Jistě znáš tu situaci, kdy sedíš za počítačem čtyři hodiny, a pak zjistíš, že jsi vlastně nic pořádnýho neudělal!


www.redbullmusicacademy.com

O tom, co se děje na RBMA, se dozvíte z vysílání RADIA 1 od 1. – 5. 10 v rámci bloků 5 dní s RBMA.
zavřít