Southpaw zahrají nové skladby

Vydáno 08.10.2007 | autor: redakce

Pražská kapela Southpaw odehraje 13. října v Paláci Akropolis poslední samostatný koncert v tomto roce v Praze. Hrát se budou i nové skladby z připravované desky.

Southpaw zahrají nové skladby Southpaw zahrají nové skladby

Vystoupení v Akropoli bude zakončením podzimního Heartdisk tour, ale zároveň i premiérou několika nových písní. Jako host vystoupí Klárka Nemravová, známá ze svého letitého působení v Tatabojs, která s Gregorym právě rozjela nový projekt Ghostmother. Gregory navíc v těchto dnech dokončuje produkci a aranže nového alba svého otce - Jana Buriana, na kterém se podílel i Mikoláš Růžička ( člen Ghostmother). Album se bude jmenovat Muži jsou křehcí, točí se u Ondřeje Ježka a je protkané současným zvukem elektra a hiphopovými beaty.



Karzi zase dokončuje debutové album svého projektu Trip Fontain, který má se svým bratrem Maxem. Toto album vyjde příští rok, kdy se s Trip Fontain setkáme i na koncertních podiích. Od ledna však všichni členové Southpaw začínají točit nové album domovské skupiny. I to by se mělo objevit na pultech v průběhu příštího roku.

www.myspace.com/southpawtheband
zavřít