100°C natáčí album s Kollerem

Vydáno 08.10.2007 | autor: redakce

Už jsou to dva roky, co 100°C vydali album Collage. Kapela se teď uchýlila do studia, kde připravuje nový materiál ve spolupráci s Davidem Kollerem a Ecsonem Waldesem.

100°C natáčí album s Kollerem 100°C natáčí album s Kollerem

Jak vzniká již třetí studiová deska jsme se zeptali zpěváka a kytaristy Jakuba „Joshuy“ Johánka: „Mám z toho dobrý pocit. Díky tomu, že jsme si s baskytaristou Mojjem každý postavili takový menší domácí studio, máme na to víc času a celej proces vzniku skladeb je příjemnější. O nápadech se všichni bavíme na zkouškách, který v žádném případě nezanedbáváme, protože chceme zachovat u všech tracků živočišnost. Koncertní mana je pro nás pořád důležitá.



Mojjo dodává: „Podle mýho jsou nový věci o hodně zpěvnější, přijde mi, že se Jakub ve zpěvu i jeho produkci posunul mnohem dál.“ 100°C ale netvoří jen doma. Začátek září totiž strávili nahráváním bicích partů ve studiu Davida Kollera, jehož schopnosti a zkušenosti výrazně pomohli celkovému soundu.



Mimo Davida přizvala kapela ještě známého českého producenta Ecsona Waldese (Anděl 2003, Dance Awards 2004,) který má na svědomí desky pražských Soil či Skyline.

www.100c.cz
www.myspace.com/100c
zavřít