Kryštof natočili klip s legendární herečkou Chramostovou

Vydáno 17.10.2007 | autor: redakce

Ačkoli si Kryštof dávají před akustickou šňůrou volno, ještě stihli natočit videoklip k singlu Plán s herečkou Vlastou Chramostovou.

Kryštof natočili klip s legendární herečkou Chramostovou Kryštof natočili klip s legendární herečkou Chramostovou

Singl je i na novém výběrovém CD Poločas/Best Of, které vychází 19. října. Richard Krajčo prozradil, že píseň složil pro svou přítelkyni, která v klipu také hraje, stejně jako partnerky všech dalších členů skupiny. Hlavní role v klipu ale má jiná dvojice – herečka Vlasta Chramostová a její manžel, kameraman Stanislav Milota. Richard Krajčo, který videoklip vymyslel a také v bytě paní Chramostové zrežíroval, vysvětluje: „Plán vypráví o vztahu mezi mužem a ženou. O tom, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše a každý vidíme hodnotu v něčem jiném.

Obdivuhodné ale je, že někteří lidé spolu dokáží zůstat čtyřicet padesát let! Proto jsem si do klipu vybral paní Chramostovu a pana Milotu, svoji nejoblíbenější partnerskou dvojici. Velice je obdivuji za to, co všechno prožili, čím prošli, jací jsou a jaký mají vztah. Jsou pro mě skutečně ztělesněním toho, o čem píseň je. Pokud se někomu klip nebude líbit, nevadí - já jsem si splnil další sen a jsem rád, že celá kapela je nadšená stejně jako já.“

zavřít