Le Pneumatiq zvou na Beat Safari

Vydáno 13.11.2007 | autor: redakce

Pražská breakbeatová skupina Le Pneumatiq konečně přichází se svoji debutovou deskou "Beat Safari". Na co se můžete těšit?

Le Pneumatiq zvou na Beat Safari Le Pneumatiq zvou na Beat Safari

Deska Beat Safari, kterou Le Pneumatiq vydávají po roce působení na českých pódiích, shrnuje první období vývoje skupiny a obsahuje jak stěžejní skladby, které Le Pneumatiq hrají od začátku působení (Levitation sound, Life..), tak i aktuální novinky z repertoáru (Heroes, Friday 13th). CD Beat Safari navíc obsahuje dárek od kapely - vložené samolepky. „Na Beat Safari jsou skladby staré pět let i pět týdnů, ale i přesto se povedlo to, co jsme chtěli - aby deska držela pohromadě. Vybírali jsme z cca dvaceti skladeb.



Do užšího výběru se dostalo čtrnáct skladeb a na desce je nakonec jedenáct věcí, se kterými jsme byli nejvíce spokojeni a které zapadaly do celkového vyznění alba. Teď s čistým svědomím můžeme říct „Ano, tohle jsou Le Pneumatiq model 2007
,“ “ uvedl zakládající člen kapely Howska.

Skupina Le Pneumatiq byla založena na sklonku roku 2005. Stojí za ní zakladatel a producent DJ Howska (programming), MC Adrenalin (vocal), bubeník Army a zpěvačka Borůvka (ex -Rapmasters, Wohnout).



Přelom roku 2006/2007 skupina strávila v nahrávacích studiích České televize, kde nahrála pět skladeb pro film Pusinky pod vedením Jana P. Muchova.

Beat Safari Tour 07:

30. 11. Brno (Fléda)
07. 12. Vyškov (U-klub)
08. 12. České Budějovice (K2)
15. 12. Teplice (Božák)

www.lepneumatiq.com
zavřít