Poslední Klobouček u REPORTU 12/07

Vydáno 26.11.2007 | autor: redakce

Třetí a závěrečné DVD věnované legendárnímu pořadu Na Kloboučku vychází 1. prosince opět jako příloha REPORTu. Obsahuje výběr toho nejzajímavějšího z let 1995-2002.

Poslední Klobouček u REPORTU 12/07 Poslední Klobouček u REPORTU 12/07

DVD NA KLOBOUČKU – BEST SESSIONS PART 2

Poslední DVD věnované legendárnímu pořadu Na Kloboučku vychází 1. prosince jako bezplatná příloha časopisu REPORT. Obsahuje výběr nejzajímavějších skladeb a jam sessions z let 1995-2002 a volně tak navazuje na úspěšné tituly „Michal Pavlíček & friends - Best of Klobouček“ (červen 2005) a „Na Kloboučku – Best Sessions Part 1“ (září 2007).

DVD Na Kloboučku

Tentokrát je menu DVD ještě obsáhlejší a nabitější: nabídne hity Beatles, Rolling Stones, Janis Joplin, Lennyho Kravitze, Tiny Turner, Alberta Kinga, Neneh Cherry ad. v osobitém podání předních domácích interpretů.

DVD Na Kloboučku

Uvidíte např. Báru Basikovou, Načevu, Ivu Bittovou, Tonyu Graves, Ilonu Csákovou, Radůzu, Kamila Střihavku, Radima Hladíka, Luboše Andršta, Andreje Šebana a mnohé další. Z kapel se prezentují Support Lesbiens, Buty, Laura a její tygři, Visací zámek, Tata Bojs či Abraxas, nechybí ani ukázky z tvorby Stromboli, Hudby Praha nebo Colorfactory.

DVD Na Kloboučku

Dvouhodinový dokument režiséra Jiřího Chlumského v dramaturgii Michala Pavlíčka, Ondřeje Konráda a Jardy Hudce obsahuje celkem 26 skladeb a je věnován vzpomínce na již nežijící pěvecké osobnosti Pavlu Kapitánovou a Vladimíra Tesaříka.

DVD Na Kloboučku

Koproducentem DVD je Česká televize. Hlavními partnery jsou Eternity Group, Vltava Stores a DISK Multimedia. Mediálními partnery jsou Muzikus, Mix.cz, Houser a Rockmax.

DVD Na Kloboučku - Best sessions pt. 2 spolu s REPORTEM 12/07 objednávejte za 99 Kč na predplatne@ireport.cz nebo na tel. 377 431 105.

Ukázky z DVD přineseme v nejbližších dnech.

zavřít