Metalové legendy se řítí do Čech

Vydáno 24.11.2007 | autor: redakce

Německé speed metalové legendy Helloween a Gamma Ray vyrazily na společné světové turné s příznačným názvem „Hellish World Tour 2007“. A zavítají i do České republiky.

Metalové legendy se řítí do Čech Metalové legendy se řítí do Čech

I tentokrát se ke klasickým kouskům Helloween připojí Kai Hansen, jeden ze zakladatelů kapely. Speciálně pro tři české koncerty doprovodí tyto heavy-metalové legendy mladí švédové Sabaton.



Nová deska Helloween se jmenuje Gambling With The Devil a je plná virtuosních kytarových sól – vše smícháno a seřízeno pod dohledem mistra Charlie Bauerfeinda v dílně Derise Mi Sueno Studios na Tenerife. Kapela úspěšně pokračuje ve využívání progresivních orchestrálních partů a aranžmá, které v poslední době určují směr a drží pomyslný prst na tepu melodicmetalové hudby.
Také v táboře Gamma Ray se pilně pracovalo, kapela změnila nahrávací společnost a podepsala smlouvu u SPV. Nová deska má název Land Of The Free – II a vyšla 19. listopadu.



Tři vybrané města v ČR se tak mají skutečně na co těšit! O koncerty je obrovský zájem a zlínský koncert je již vyprodán.

14. 12. PLZEŇ, hala Lokomotiva
15. 12. ZLÍN, Hala Novesta – VYPRODÁNO!
16. 12. PARDUBICE, ČEZ Aréna
zavřít