Andy Fletcher (Depeche Mode): tak trochu jiný DJ

Vydáno 06.12.2007 | autor: redakce

Andy Fletcher z Depeche Mode navštívil Prahu a představil se jako DJ. Náš redaktor Filip Macháček se byl podívat, jak to míchá.

Andy Fletcher (Depeche Mode): tak trochu jiný DJ Andy Fletcher (Depeche Mode): tak trochu jiný DJ


ANDY FLETCHER

22.11., ABATON, PRAHA

God is a DJ.

To, že je Andy Fletcher zakládající člen Depeche Mode, dnes ví už i průměrný fanoušek Metalliky, jako DJe Fletche ho však můžeme vídat relativně krátce.
Aby bylo jasno, v jeho případě by se spíše hodilo označení selektor. U DJe se totiž předpokládá v horší variantě dementní komentář mezi písničkami, v lepší pak alespoň základní dovednost v mixu dvou skladeb. Ani jedno však Andy Fletcher bohudík a bohužel nenabízí.



Za nikoliv malý obolus tak bylo hodně početnému a samozřejmě hlavně depešáckému publiku dopřáno produkce několika dalších no name DJs a dvouhodinové pokoukání na dobře živeného zrzka, který si i přes zjevnou únavu evidentně užíval přízně pár Davů Gahanů v předních řadách.



To, že občas k mixu nepotřeboval ani sluchátka, asi nikoho nepřekvapovalo. Hudební selekce byla na hony vzdálená produkci Depeche Mode. Převažovaly více i trošku méně komerční tucky, občas breaky a až závěrem došlo na nějaké ty depešáky. Úderem druhé hodiny ranní zamával publiku a bez jediné fotografie či podpisu čekajícím fanouškům zmizel do hotelu. V porovnání s nedávnou pražskou návštěvou exdepešáka Alana Wildera byla pražská zastávka Andy Fletchera neosobní vatou mezi koncem turné DM a vydáním jejich nového alba.

text Filip Macháček foto Tomáš Martinek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít