Mobily pomohou Lince bezpečí

Vydáno 29.01.2008 | autor: redakce

Nechte svůj starý mobil pomáhat! S touto výzvou se obrací Telefónica O2 na všechny uživatele mobilních telefonů, kteří stále vlastní starý či nefunkční přístroj a neví, jak s ním správně naložit.

Mobily pomohou Lince bezpečí Mobily pomohou Lince bezpečí

Za každý mobilní přístroj, který lidé odevzdají na jakékoliv ze značkových prodejen O2, věnuje Nadace O2 částku 25,- Kč na provoz Linky bezpečí, jediné bezplatné celostátní linky na pomoc dětem a dospívajícím v krizových životních situacích. Odevzdané telefony jsou předány k ekologické recyklaci. Recyklační program zajišťuje neziskově hospodařící REMA Systém, a.s., která buduje systém sběrných míst pro elektroodpad po celém Česku.

"Činnost Linky bezpečí považujeme za nezbytnou, a proto každoročně poskytujeme na její provoz více než 4 miliony korun. Cílem naší nové kampaně je nejen motivovat občany k ekologickému chování, ale především snaha ještě více pomáhat těm, kteří to potřebují," říká Salvador Anglada, generální ředitel společnosti Telefonica O2. "Rozhodli jsme se nejít komerční cestou, například formou nabídky slev zákazníkům. Raději jsme zvolili podporu Linky bezpečí, která právě prostřednictvím telekomunikačních služeb pomáhá dětem," dodává Anglada.

www.cz.o2.com
zavřít