Ivan Mládek točí desku v polštině

Vydáno 08.02.2008 | autor: redakce

Ivan Mládek natáčí v těchto dnech ve studiu své zbrusu nové album. Bude obsahovat 17 skladeb a třetina z nich bude nazpívána v polštině.

Ivan Mládek točí desku v polštině Ivan Mládek točí desku v polštině

O úspěchu písně Jožin z bažin u našich sousedů v Polsku se toho napsalo už mnoho. Za tuto dobu zhlédlo na YouTube verzi s polskými titulky již téměř 1,5 milionu uživatelů. V těchto dnech dokončuje Ivan Mládek se svým týmem nahrávání alba, které je určeno hlavně pro polský trh, ale samozřejmě bude k dispozici i na tom českém. Mládek se našim sousedům představí i naživo v rámci své výstavy obrazů v polském Opole, kde zahraje pro přítomné i několik skladeb z nového alba.



Ivan Mládek k tomu říká: "Kvůli naprostému šílenství v Polsku okolo Jožina z bažin jsme se s vydavatelstvím B.M.S. rozhodli natočit pro ně desku. Bude to mix českých a polských verzí mých písní. V tuto chvíli dokončuji nahrávací práce a doufám, že to není poslední deska. Začínáme již pomalu uvažovat i o tom, zda neudělat desku pro nějaké z našich dalších sousedních států. Když má Jožin úspěch v Polsku, proč by nemohl mít třeba na Ukrajině nebo v Maďarsku…"
zavřít