Banditos uvedli debutový klip

Vydáno 13.02.2008 | autor: redakce

Po dvou letech spolupráce československých muzikantů na projektu Banditos se příznivci této skupiny dočkali prvního videoklipu.

Banditos uvedli debutový klip Banditos uvedli debutový klip

Banditos představili Evil Ways na koncertě v Cross Clubu v pražských Holešovicích (12. února). Píseň Evil Ways je remakem hitu, který koncem šedesátých let proslavil Carlos Santana. Banditos tuto píseň přiblížili houpavému rytmu reggae, i když myšlenka nářeku nad nehodnou ženou zůstala zachována.



V klipu hostuje zpěvák Johnatan Ramirez, který obvykle spolupracuje s Yvonne Sanchez, nebo MC Dawe z formace Basta Fidel. Videoklip je postaven na zremasterovaném zvuku úvodní písně z loňské demonahrávky Papa Brumbala, na které spolupracovali kromě výše zmíněných také MC Lomesh (Urban Bushman) a MC Jacob (Skyline).



Režie se ujal kameraman Jan C. Kebrdle (Babička, Kuličky, Karamazovi), střih je dílem Viktora Schwarze (Štěstí, Tajnosti). Hlavní roli „nehodné ženy“ ztvárnila Šárka Kadlecová (Žebrácká opera – Švandovo divadlo, Dusa, Fish, Stas a Vi – Smutní a vlasatí, Noc s Andělem – Česká televize). Kapelu Banditos založil na přelomu let 2006 a 2007 slovenský bubeník Tony-B (Son Caliente, ex Elán, Richard Müller). Styl kapely lze definovat jako latin-funky-reggae směřující od jazz-rocku po drum&bass.
zavřít