Legendární Fishbone v Retru

Vydáno 14.02.2008 | autor: redakce

Ska-funková kapela Fishbone roztančí již 16. dubna pražský klub Retro Music Hall. Koncert představí novou desku Still Stuck In Your Throat.

Legendární Fishbone v Retru Legendární Fishbone v Retru

Americká skupina Fishbone, která proslula spojením ska, funku, punku, reggae a rocku do energického a jedním slovem nepojmenovatelného celku, vystoupí 16. dubna v pražském klubu Retro Music Hall. Fishbone se svým hyperaktivním zpěvákem a saxofonistou Angelo Moorem, alias Dr. Mad Vibem, jsou veteráni světové hudební scény. Svůj věhlas si získali především divokými, frenetickými koncerty plnými pulsujících rytmů. Vznikli v 70. letech minulého století v Los Angeles, kolébce Red Hot Chili Peppers či Jane´s Addiction, se kterými jsou často spojováni.



Díky svým koncertním kvalitám byli často vybíráni jako předskokani ke slavnějším kapelám – ať už to byli Beastie Boys či právě Red Hot Chili Peppers. Vystoupení v Praze je součástí evropského turné k jejich zatím poslední desce Still Stuck In Your Throat. Fishbone hráli v České republice několikrát s velkým úspěchem, mimo jiné na festivalu United Islands v roce 2006. Vstupenky jsou k dostání za 425,- Kč v síti Ticketpro a v Retro Music Hall.

Více info: www.innervisions.cz
zavřít