Wohnout si vybrali předkapely

Vydáno 03.03.2008 | autor: redakce

Wohnout vyhlásili v lednu soutěž o předkapelu na jejich jarní turné. Celou akci provázely nejasnosti, které Wohnouti teď vysvětlují a sdělují, kdože vlastně s nimi na turné pojede.

Wohnout si vybrali předkapely Wohnout si vybrali předkapely

V lednu jsme vás informovali, že Wohnouti na svém webu vyhlásili zajímavou soutěž. V březnu kapela vyráží na turné a k té příležitosti chtěla přizvat i nějakou předkapelu, o které měli rozhodnout fanoušci. Všechno je ale jinak, posledním arbitrem byli Wohnout, kteří na svém webu uvádějí věci na pravou míru.



"Naše hlasovací soutěž o předkapelu nedopadla šťastně. Stalo se. Původně nám to přišlo jako výbornej nápad, že si lidi budou moct vybrat hlasováním předkapelu. Naše chyby byla, že jsme to nedostatečně pojistili proti podvodům. Vím. Já osobně, ani nikdo z kapely technice takhle podrobně nerozumí, abychom mohli posoudit, jestli to všechno je dobře zabezpečený. V tom jsme odkázaný na techniky, kteří v tom choděj denně. Kapelu jsme tedy nakonec vybrali my. Víme dobře, že tím pádem bylo celé hlasování zbytečné. Stalo se a za to se omlouváme."



Turné s Wohnouty, které odstartovalo 1. března koncertem v Pardubicích, jedou nakonec kapely dvě. "Protože nás zaujalo více kapel, máme vítěze hned dva! A to Gate Crasher z Brna a Zajíc Company z Karlových Varů. Obě party se vystřídají na koncertech půl na půl."

Kompletní rozpis tour najdete na www.wohnout.cz.
zavřít