No Relax roztančí Retro Music Hall

Vydáno 04.03.2008 | autor: redakce

No Relax, projekt kytaristy španělských SKA-P Joxemiho a italské zpěvačky Micky, vystoupí 12. dubna v Retro Music Hall v Praze.

No Relax roztančí Retro Music Hall No Relax roztančí Retro Music Hall

V roce 2005 po desetiletém působení dočasně pozastavila svou činnost legendární ska-punková kapela ze Španělska SKA-P. V České republice se naposledy představila na festivalu Rock for People v roce 2003. Kytarista SKA-P Joxemi se na posledním turné seznámil s italskou zpěvačkou Micky z kapely Bambole Di Pezza a na jejich vztahu vyrostla formace No Relax navazující právě na odkaz SKA-P.

Tvůrčí dvojice kapely No Relax však původní styl kapely doplňuje o další hudební žánry a obohacuje novými hudebními prvky. První album No Relax, nazvané Gridalo se nese na vlně punk-rocku, obratně namíchaného s raggae, swingem a klasickým rock'n'rollem. Na druhé desce, nazvané Virus de rebellión, která vyšla v únoru 2006, se osobitý styl kapely ještě rozšiřuje o vlivy jazz-punku i irského písničkářství.



Album „Virus de rebellión“ má španělské i italské texty a jmenovatelem většiny písní jsou sociální a ekologická témata nebo boj za práva zvířat. Punk-rock, reggae, swing, rock’n’roll, jazz-punk, ale i vliv irského písničkářství, to vše máme možnost slyšet 12. dubna v pražské Retro Music Hall.

www.myspace.com/norelaxband
zavřít