WWW a Peťo Tázok v MeetFactory

Vydáno 25.03.2008 | autor: redakce

Po půlroční koncertní přestávce máte 18. dubna v prostoru MeetFactory možnost vidět vystoupení formace WWW. Nutno dodat, že do křtu druhé desky WWW, to bude v Praze vystoupení poslední.

WWW a Peťo Tázok v MeetFactory WWW a Peťo Tázok v MeetFactory

Na desce pracují WWW ve složení: Sifon, Milesa, DJ Brainy Thug a Lubomír Typlt. Zhruba po roce a půl od vydání debutového Neurobeatu se kapela blíží k počtu patnácti hotových nových kompozic. Typlt graduje ve své textařské činnosti, Sifon prohlubuje možnosti rytmického rozkladu jazyka. WWW i nadále zůstávají v péči zvukového mistra Ondřeje Ježka.

V čele s kameramanem Jiřím Málkem se rozbíhají práce na natáčení nové sady klipů. Do práce na desce se také více zapojil doposud pouze koncertní DJ Brainy Thug, který se stále častěji ocitá v Sifonově Studiu mezi sporákem a pračkou a podílí se na tvorbě více uvnitř - jako beat pre-producent.



Jeho zapojení je logickým vyústěním neustále se rozvíjející podoby koncertních výstupů, kdy se WWW více dostávají k práci s tematickou improvizací na bázi komunikace DJ a hráč na realtime samplery. Sifon vlastními slovy přibližuje nové album následovně: „Jestli byl hudebně Neurobeat pro WWW jízdou obrněného transportéru, novou deskou přesedá team do akrobatického letadla.“

www.myspace.com/neurobeat
zavřít