Sázavafest Battle láká talenty

Vydáno 05.04.2008 | autor: redakce

Čtvrtý ročník Sázavafest Battle se uskuteční 28. 6. na Konopišti. Jedná se o příležitost pro začínající kapely, které se tak mohou zařadit mezi účinkující na letním Sázavafestu. Stačí jen poslat demo či desku!

Sázavafest Battle láká talenty Sázavafest Battle láká talenty

Odborná porota složená z profesionálních muzikantů a odborných novinářů vybere tento rok šest nejlepších kapel, které se utkají v boji o přízeň publika uprostřed „bitevního pole" na Konopišti v rámci festivalu Sázavafest Battle. A to vedle kapel jako jsou Keks, Sto zvířat, Anna K, Peha nebo po boku Kamila Střihavky. Zahrají zde i kluci z Rybiček 48, kteří kdysi Battle vyhráli, letos vydali druhou desku a patří k jedné z nejvíce koncertujících kapel u nás.



O výsledku klání na Konopišti už rozhodnou lidé z publika hlasováním pomocí vstupenky. Vybráni budou tentokrát dokonce tři vítězové, kteří se mohou těšit ze svého vystoupení na letním Sázavafestu, a jistě i z dalších zajímavých cen. Zájemci musí zaslat své letošní aktuální demo CD nebo poslední regulérní CD na adresu: in promotion, s.r.o. Osadní 12/311, 170 00 – Praha 7 a na obálku napsat heslo „Battle.“ Uzávěrka pro poštovní doručení CD je 15. 5. 2008.

www.sazavafest.cz
zavřít