United Flavour bodují i v cizině

Vydáno 16.04.2008 | autor: redakce

United Flavour úspěšně absolvovali čtvrtfinálové i semifinálové kolo International Live Award a přivezli si tak z Vídně postup do finále. Závěrečné klání se bude konat 1. května ve vídeňském Prateru.

United Flavour bodují i v cizině United Flavour bodují i v cizině

Ve třech semifinálových kolech, která probíhala 21.- 23. března ve vídeňském klubu Planet, se ucházelo o přízeň poroty a diváků celkem třicet skupin z Rakouska, Slovenska, Maďarska, Slovinska, Itálie a ČR. United Flavour dostali od odborné poroty nejvyšší počet bodů, postoupili do finále z třetího místa a dokázali znovu, že jejich energická hudba funguje i na mezinárodní scéně.

Stejně jako v předchozích kolech i na finále vypravují United Flavour speciální autobus. Za 350 Kč se mohou zájemci vypravit na open air akci do Prateru a podpořit tak United Flavour svým hlasem přímo na místě. Chcete-li podpořit United Flavour ve finále ILA, pošlete do 25. dubna email na adresu ben@planet.tt a do předmětu emailu (subject) napište: My vote for UNITED FLAVOUR.



V sobotu 12. dubna měl televizní premiéru druhý videoklip United Flavour z alba UnityLe petit. Píseň Le petit vypráví příběh o životní cestě mladého umělce, který si hledá svou vlastní cestu a snaží se čelit nástrahám světa a neporozumění okolí.

Už ve čtvrtek 24. dubna chystají United Flavour koncert v Lucerna Music baru. Vedle vlastních písniček zahrají i set se slovenskou zpěvačkou Tinou.
zavřít