Majálesová Pavlač podvanácté

Vydáno 17.04.2008 | autor: redakce

Tradiční multižánrový festival, který oslavuje konec semestru, je otevřený nejen studentům a pedagogům Fakulty sociálních věd Karlovy univerzity. Letos se uskuteční 22. dubna ve fakultní budově Hollar v Praze.

Majálesová Pavlač podvanácté Majálesová Pavlač podvanácté

Letos poběží na dvou scénách takřka nepřetržitý program. Scéna v atriu bude vyhrazena kapelám nejrůznějších stylů a žánrů: melodický rock v čele s charismatickou a energickou zpěvačku, to je Pankix. Česko-albánské funky groovy, které vás nenechají nehybně stát, přivezou liberečtí showmani Hitfakers, klasické rock’n’rolly v moderním kabátě hraje Caktus showband.



Nebude chybět ani tradiční účastník Pavlače, folk-rockový Hromosvod. Mezitím se na druhé scéně bude střídat divadelní umění s filmovým: soubor Antonín D. S. se představí s Menší intelektuální veselicí, českobudějovický Arte della Tlampač hned dvě čísla: Vakoptakoještěr z prostředí netradiční psychiatrické léčebny a sektářské Nech mé kozy být, mám je rád.

Divadelní společnost Výhodná kráva zinscenuje politicko-hudebně-satirické představení 50-70-90 aneb všechno už tu bylo, Klub uměleckých katastrof uvede své Komunikační etudy. Z filmařského řemesla a umění se můžete těšit na pásmo krátkých filmů z dílen filmových škol, připravené ve spolupraci s iShorts, i na vybrané výsledky televizní tvorby studentů žurnalistiky, ve volných chvílích zhlédněte výstavu fotografické sekce fakulty. Vstupné dobrovolné.

www.pavlac.cz
zavřít