Rybičky 48 v Souboji hitů s Gottem

Vydáno 10.05.2008 | autor: redakce

Pořad Souboj hitů zažil menší skandál. Mnohdy nudná vystoupení interpretů, při kterých se porotě i divákům občas klížily oči, vystřídal song skupiny Rybičky 48.

Rybičky 48 v Souboji hitů s Gottem Rybičky 48 v Souboji hitů s Gottem

Tato divoká parta si vzala na mušku nedotknutelného Karla Gotta a píseň Být stále mlád, kterou si mistr vypůjčil od skupiny Alphaville. Poněkud vláčná a dle slov jednoho z porotců Ondřeje Brzobohatého „slizká“ píseň se změnila v nářez, jaký Studio 1 na Kavčích Horách ještě nezažilo.

„Jejich album samozřejmě mám,“ nechal se slyšet několikanásobný Zlatý slavík Karel Gott, který tvrdí, „nestíhám se učit ani vlastní texty, protože poslech takového alba znamená vyhradit si hodinu a oprostit se od všeho.“



„Věděli jsme do čeho jdeme a podle toho jsme si tenhle song upravili. Baví nás provokovat lidi jakýmkoliv způsobem a to se nám dneska povedlo na sto procent,“ dodává k šokujícímu vystoupení zpěvák Rybiček 48 Jakub Ryba. Toto pikantní vystoupení Rybiček 48 můžete shlédnout v Souboji hitů, pořadu České televize, již tuto sobotu 10.5. od 20:00 na ČT1 nebo v repríze o den později na ČT2 ve 3:30.

www.rybicky48.cz
zavřít