Gipsy.cz si podají Čunka už za týden

Vydáno 23.05.2008 | autor: redakce

Reprezent, nové album Gipsy.cz, se k fanouškům dostává rok a půl po vydání „zlaté“ desky Romano Hip Hop. Zahájení digitálního prodeje je stanoveno na pondělí 26. května.

Gipsy.cz si podají Čunka už za týden Gipsy.cz si podají Čunka už za týden

Novinka Reprezent navazuje na debutovou nahrávku a přináší s sebou rozvinutý "romano hip-hop style", kombinující hip hop, rap, romskou tradiční hudbu i popové a RnB prvky. Gipsy.cz přidali na novém albu navíc autentická sociální témata. Publikum se může těšit na nový, poučenější přístup k písním, energii i notnou dávku provokace. Na albu nechybí ani píseň o ministru Čunkovi nesoucí název A na závěr si s námi dejte trochu té Čunárny. Kapela dlouho zvažovala, zda tuto píseň na album zařadit.



Nakonec jsme si zvolili takovou naschvál směšnou hudební formu, že by byla škoda ji na desku nezařadit,“ sděluje Vojta Lavička. Výsledkem je ironická skladba, která je na albu Reprezent spíš takovým bonbónkem na závěr. Celkem se na albu nachází 14 skladeb o celkové stopáži 43 minut. CD vzniklo v renomovaném studiu SONO.

Zahájení digitálního prodeje je stanoveno na 26. 5. na stránkách www.indies.eu, fyzická podoba alba na CD se objeví na pultech prodejen od 5. 6.
zavřít