Horkýže slíže bodovali v Aurelech

Vydáno 28.05.2008 | autor: redakce

Režisér Rado Štefanov se stal 27. května držitelem prestižní hudební ceny Aurel za videoklip R'n'B Soul od skupiny Horkýže slíže.

Horkýže slíže bodovali v Aurelech Horkýže slíže bodovali v Aurelech

Videoklip ke skladbě R'n'B Soul z aktuálního alba Ukáž tú tvoju zoo vznikl pod režisérskou taktovkou Rada Štefanova ve studiích Kuul fabrik zhruba před rokem. Dosud si videoklip R'n'B Soul na portálu YouTube pustily téměř dva milióny lidí, což je rozhodně česko-slovenský rekord. „Děkujeme vlastivědnému muzeu v Hlohovci, které nám zapůjčilo divoké prase,“ vtipně okomentoval udělení ceny autor nápadu a režisér Rado Štefanov. „Naše poděkování patří všem lidem, kteří se na video podívali na internetu. Ukázalo se, že je to velmi důležité médium, a proto se stále vyplatí natáčet kvalitní videoklipy,“ řekl krátce po udělení ceny kytarista skupiny Mário Sabotér.



Udělování cen Aurel proběhlo v úterý 27. května v bratislavském divadle West. Ceny Aurel uděluje každoročně slovenská Akademie populární hudby na základě hlasování svých členů, mezi kterými jsou hudební novináři, hudební promotéři, ale i hudební prodejci a další.

Už tento čtvrtek budou Horkýže slíže v prostorech Kuul fabrik natáčet v osvědčené sestavě Štefanov – slíže nový videoklip k písničce Líza a Wendy.
zavřít