Kapely si přijdou zakopat do Vršovic

Vydáno 29.05.2008 | autor: redakce

Agentura Festonda Production a Jirka Zemánek (baskytarista kapely Wohnout) uvádějí již čtvrtý ročník nohejbalového turnaje hudebních skupin. Úvodní výkop se uskuteční 30. července v pražských Vršovicích.

Kapely si přijdou zakopat do Vršovic Kapely si přijdou zakopat do Vršovic

Tato akce je tradičním setkáním hudebníků, příznivců československé rockové scény a obdivovatelů nohejbalu. Festonda Cup má bohatou historii, navazuje na Festival na břehu moře, který se konával pravidelně v Chorvatsku v letech 1998 – 2003, později se přesunul k Máchovu jezeru (Festonda Mácháč) a v loňském roce proběhl poprvé pod záštitou pražského magistrátu na Tenisových kurtech Sparta Praha.



Ve hře je samozřejmě vítězství v prestižním nohejbalovém turnaji, ale také jedinečný úkol, který na žádné jiné hudební akci návštěvníci nenaleznou. Poražený tým hudebníků musí na místě turnaje spontánně vymyslet a zahrát oslavnou píseň o vítězném týmu turnaje. Návštěvníci se mohou těšit na bohatý doprovodný program. Vstupné na akci je opět zdarma.

Putovní turnaj uskuteční 30. července 2008 od 10 hod na tenisových kurtech ve Vršovicích,TJ Sokol, Vršovice II, Magnitogorská ulice. Letos se turnaje zúčastní například Wohnout, Vypsaná Fixa, Divokej Bill, Tři Sestry, Post–it, Monkey Bussines, Support Lesbiens a mnoho dalších.

www.festonda.cz
zavřít