Jitka Charvátová opouští Skyline

Vydáno 04.06.2008 | autor: redakce

Zpěvačka Jitka Charvátová odchází ze Skyline. Kapela to uvedla na svých webových stránkách s tím, že poslední společný koncert proběhne 28. června v Benátkách nad Jizerou.

Jitka Charvátová opouští Skyline Jitka Charvátová opouští Skyline

Jitka Charvátová působila se Skyline téměř pět let a za jejím odchodem stojí podle oficiálního prohlášení kapely osobní důvody. Skyline na odchod zpěvačky ale pružně zareagovali a začátkem července představí novou posilu. Na svých stránkách celou situaci vysvětlují takto: "Ano, je to tak, “escapism” je završen - Jitka se po téměř pěti letech rozhodla z osobních důvodů odejít z kapely. Mrzí nás to. Naše cesty se ale rozcházejí v míru, Jitčino rozhodnutí respektujeme, děkujeme jí za ty skvělý společný roky a přejeme jí do budoucna jenom to nejlepší!



Jitka nám své rozhodnutí řekla už před časem, ale domluvili jsme se, že nechceme rušit žádné koncerty a že s námi bude zpívat do té doby, dokud se nevyřeší, co bude s kapelou dál. A ta chvíle nastala právě nyní. Konkrétně to znamená, že Jitka s náma odehraje ještě všechny koncerty do konce června – ten poslední proběhne 28.6. v Benátkách nad Jizerou. Od začátku července pak s námi začne zpívat naše nová posila, se kterou už nyní pilně zkoušíme. Její jméno si zatím necháme pro sebe jako tajemství, ale připravte se na to, že to spojení bude fakt bomba!
"

www.skylineweb.cz
zavřít