Rock for People žije nejen hudbou

Vydáno 24.06.2008 | autor: redakce

Hudební program na festivalu Rock for People nabídne desítky kapel v čele s The Offspring, Kaiser Chiefs a Massive Attack. Festival letos ale chystá i zajímavý doprovodný program.

Rock for People žije nejen hudbou Rock for People žije nejen hudbou

BEJBYPANK STAGE
Scéna pro všechny bejbypankáče ve stanu. Každý den spousta atrakcí pro děti i dospělé - trampolíny, skákací postel, skákací míče, kašpárkův bar, půjčovna tatínků, čírové království a jiné.

Electronic Arts Zone nabídne, jako na Rock for People již poněkolikáté, několik hracích stanic, kde si mohou návštěvníci vyzkoušet „gameskové“ novinky. Pro toho, kdo se potřebuje trochu vyřádit a vyplavit trochu adrenalinu, je připravena G-CITY Zone s adrenalinovými sporty. V Semtex Zone návštěvníky čeká nafukovací lezecká stěna a chilloutová zóna. Sony-Ericsson Zone má připravenou školu pro DJs a další chilloutová místa.



MOFOM (Music on Film - Film on Music)

Filmová scéna bude mít svůj promítací sál v kinokavárně. Během festivalového křepčení se tak budete moci vypravit za hudbou do Kyrgyzstánu nebo Afghánistánu:

3.7.2008 Sierra Loene's refugee all stars - Afrika (80 min.), Tengir-too: Mountain music of Kyrgyzstan (24 min.)
Po skončení: music video compilation

4.7.2008 Krysař z Hutzoviny / The Pied Piper of Hutzovina (63 min.), Homayun Sakhi: umění afgánského rubabu - (24 min.)
Po skončení: music video compilation

5.7.2008 Laya Project
Po skončení: music video compilation

Od loňského roku dává Rock for People mnohem větší prostor i neziskovým organizacím k prezentaci. A tak se letos budou návštěvníci moci seznámit s aktivitami celé řady z nich.

Rock for People proběhne 3. - 5. července v Hradci Králové.

www.rockforpeople.cz
zavřít