Festival Hodokvas začíná za dva dny

Vydáno 01.07.2008 | autor: redakce

Již tento čtvrtek se otevřou brány slovenského festivalu Hodokvas, který letos přivítá Sex Pistols, Cypress Hill, Paradise Lost, I Am X, Skindred a mnoho dalších.

Festival Hodokvas začíná za dva dny Festival Hodokvas začíná za dva dny

Největšími lákadly letošního ročníku jsou průkopníci latino-rapu Cypress Hill a punková legenda Sex Pistols v původní sestavě, která zde oslaví třicet let od vydání revolučního alba Nevermind The Bollocks. Dobrou festivalovou zábavu umocní i vystoupení britské kapely Skindread, doom-metaloví Paradise Lost nebo melodický hip-hop v podání Francouzky La Conspiration. Milovníky progresivní indie-scény jistě potěší I am X, projekt Chrise Cornera.



Vyvrcholením taneční scény bude noční koncert londýnské dub-drum´n´bassové kapely Visionary Underground, kterou na koncertech doprovází (a na Hodokvase tomu nebude jinak) zakladatel Asian Dub Foundation – Dr. DAS.

Tradičně bude na Hodokvase silně zastoupená i slovenská a česká scéna – za všechny jmenujme alespoň Čechomor, Monkey Business, Polemic,
Svobodná Európa, Horkýže Slíže, Lavagance nebo Konflikt. V roli
co-headlinerů během sobotní noci vystoupí také kontroverzní slovenská hip-hopová formace Kontrafakt, kterou zde bude doprovázet živá kapela.

www.hodokvas.sk
zavřít