Semtex Culture ve zlámaném rytmu

Vydáno 27.07.2008 | autor: redakce

Festival Semtex Culture, který proběhne 30. srpna v brněnském Mariánském údolí, již dříve představil kompletní složení hiphopové stage, teď přišla řada na drumandbassové pódium.

Semtex Culture ve zlámaném rytmu Semtex Culture ve zlámaném rytmu

Na Jungle&DNB scéně festivalu Semtex Culture se vystřídá anglická parta ve složení D-Bridge, Chase and Status, Silent Witness, Bad Copany a Storm. Zahraniční pětku doplní ještě polský DJ One Way. České barvy bude hájit moravská dvojka X-Morph a Blulajta, IM Cyber, polovina dvojky Deadly Viperz – karlovarský DJ Akira a DJ Suki.



Semtex Culture 2008 proběhne 30. srpna tradičně v Mariánském údolí v Brně a kromě Jungle&DNB areny nabídne ještě Live stage, HipHop stage a taneční stan Red Zone. Hlavní hvězdou festivalu je Jamajčan Shaggy. Tomu na podiu budou dělat společnost britští Kosheen. Chybět nebudou ani české party jako například Clou či Skyline, kteří mají od tohoto léta novou zpěvačku Marku Rybin (ex. Gaiah Mesiah).

Na Erectus HipHop stagi bude úřadovat piešťanská parta Kontrafakt, jihlavští Pio Squad, nebo básníci BPM a Tafrob. Kromě toho se můžete připravit na vystoupení Ideafatte, bandy Moja Reč s kapelou Komplot a své vám nadiktuje i freestyle king Strapo.

www.semtexculturefestival.cz
zavřít