Keltská noc vypukne již o víkendu

Vydáno 04.08.2008 | autor: redakce

O víkendu 8. až 9. srpna se v Krkonoších uskuteční již 13.ročník hudební přehlídky Keltská noc. V Harrachově zahrají No Name, Fanánek, Sham 69 a řada dalších.

Keltská noc vypukne již o víkendu Keltská noc vypukne již o víkendu

V pátek se začíná ve 12:00 a postupně se představí N.V.Ú, Jana Lota, Apple juice, Lety mimo, Prouza, Son Caliente (Cuba), Mňága a Žďorp, Krucipüsk, Wohnout, No Name (SK), Divokej Bill. Právě rozpadlou slovenskou skupinu Peha nahradí černý kůň letošní festivalové sezóny Fanánek a Synové výčepu. Leader skupiny Tři sestry se po smrti Františka Sahuly ujal osiřelých Synů výčepu a nazkoušeli spolu Sahulovy písně.



V sobotu se na podiu objeví Muerti, De Bill Heads, MZH, Mordors Gang, Doctor P.P., Prohrála v kartách, Totální nasazení, E!E, Slobodná Európa (SK). K vrcholům večera budou zajisté patřit vystoupení Jaroslava Uhlíře a zahraničních hostů, skupin Mad Sin (D) a SHAM 69. O finále sobotního večera se již tradičně postará veselá „domácí“ parta Tři sestry, po jejímž setu naskočí na podium hlavní „hosté“ večera, skupina Kabát, která navštíví Keltskou noc vůbec poprvé.
zavřít