Nová akustická deska 2Wings

Vydáno 05.08.2008 | autor: redakce

2Wings předělali své debutové album Overseas Pilots do akustické podoby. Výsledkem je nová deska nazvaná 3bees Sessions.

Nová akustická deska 2Wings Nová akustická deska 2Wings

Celé CD se nese na vlně 70.let, které daly vznik základům rocku, kdy střídání a používání akustických a elektrických nástrojů korespondovalo s prvotními vlivy folku, country a blues na rockovou hudbu (což bylo znovu objeveno v devadesátých letech v módní vlně „unplugged“).



Jako exkluzivní hosté účinkují na albu i zpěvačka Tiché dohody Blanka Šrůmová (zpěv, klavír) , zakládající člen 2Wings bubeník Mikoláš Nop (perkuse, vokál a klavír) a neoficiální „pátý člen“ Tiché dohody (dnes 100 Zvířat) Karel Zub Šváb (saxofon, klavír).

Že se při natáčení de facto sešla celá Tichá dohoda, může být signálem k možnému obnovení její činnosti. Tomu by mohl napovídat i zvýšený ruch na profilu Tiché dohody na YouTube, kde se poslední dobou objevilo několik raritních videí.

CD 3bees Sessions vyšlo 4. srpna 2008 v limitovaném nákladu 100 kusů a je k dostání v e-shopu na oficiálních stránkách skupiny.

www.2wings.cz
zavřít