Rokycany Fest vypukne už o víkendu

Vydáno 06.08.2008 | autor: redakce

Novinka letošní festivalové sezóny klepe na dveře. Už tento víkend se koná první Rokycany Fest - Votvírák Tour 2008. Zahrají Miro Žbirka, Vypsaná fixa, Rybičky 48 a řada dalších.

Rokycany Fest vypukne už o víkendu Rokycany Fest vypukne už o víkendu

,,V tuto chvíli mohu říct, že jsme připraveni. Dolaďujeme jenom poslední detaily. To hlavní máme hotovo,“ řekl Artur Kaiser, ředitel pořádající agentury. ,,Jsem přesvědčen, že catering uspokojí každého, stánků s pivem bude dost a pro ty, co budou mít nadbytek energie, bude připravena paintballová aréna,“ dodal Artur Kaiser. Festivalový areál se příchozím otevře v pátek v 15 hodin, oficiální konec je plánován v noci ze soboty na neděli v asi 02.30 hod. Festival proběhne ve dnech 8. - 9. srpna.



Za připomenutí stojí fakt, že v Rokycanech se za vstupné a kempovné neplatí. Pozváno je zhruba 30 kapel, zpěvaček a zpěváků. Mezi hlavní taháky Rokycany Fest - Votvírák Tour 2008 patří Miro Žbirka nebo skupiny Vypsaná fiXa, České srdce, Mňága & Žďorp, Medvěd 009, Rybičky 48, dále Zbyněk Drda, Iva Frühlingová či Bára Zemanová.

www.votvirak.cz
zavřít