Hip Hop Kemp vytahuje trumfy

Vydáno 06.08.2008 | autor: redakce

Hip Hop Kemp letos proběhne 22. - 24. srpna v Hradci Králové a nabízí řadu novinek. Warm-up party bude zadarmo a návštěvníci se mohou těšit i na písečnou pláž.

Hip Hop Kemp vytahuje trumfy Hip Hop Kemp vytahuje trumfy

Organizátoři slibují celkové zlepšení zázemí festivalu: navýší se počet mobilních záchodů a jejich vývoz bude kontrolovat speciální supervizor. V plánu je také pláž, kterou vytvořilo 20 tater písku. Loni se nepodařilo vybudovat pláž kvůli úřadům, letos to po půlročních debatách vyšlo a pláž byla ozkoušená při Rock For People.



Co se týče hudby, je pro fanoušky hip hopu a návštěvníky festu podstatné, že čtvrteční warm-up party bude probíhat úplně zadarmo. "Takže všichni, kdo máte zájem přijet už ve čtvrtek a bavit se, v klidu to udělejte bez pocitu viny z utracených peněz navíc. DJs pro vás zahrají a MCs zarapují úplně free," vzkazují pořadatelé.

Na letošním Hip Hop Kempu zahrají jako hlavní hvězdy The Roots, Atmosphere + Brother Ali, Kano a řada dalších. Více informací o interpretech najdete na oficiálních stránkách festivalu www.hiphopkemp.cz.
zavřít