DJ Tiësto už leští vinyly na Mácháč

Vydáno 14.08.2008 | autor: redakce

Tiësto patří mezi nejvyhledávanější DJe planety a svůj um přijede představit i na festival Mácháč, který proběhne 22. srpna v Doksech.

DJ Tiësto už leští vinyly na Mácháč DJ Tiësto už leští vinyly na Mácháč

DJ Tiësto se naposledy představil českému publiku v loňském listopadu v pražské T-Mobile Aréně. Za tuto dobu si připsal na své konto řadu hudebních úspěchů: získal hlavní cenu v International Dance Music Awards v Miami, titul Nejlepšího DJe světa obhájil za svou kariéru již podruhé. Tiësto však nelení ani v létě: vydal pokračování kompilace s názvem In Search Of Sunrise inspirované exotickou Asií a odstartoval svou letní rezidentní noc v klubu Privilege na Ibize.



Pondělky hraju na Ibize, přileťte!“ Takto láká nejlepší DJ planety své fanoušky k návštěvě jednoho z vyhlášených center zábavy na ostrově Ibiza, klubu Privilege. Zde odstartoval Tiësto začátkem léta svou pravidelnou rezidentní noc. Každé pondělí od 7. 7. do 22. 9. si zde budou moci clubbeři vychutnat jeho skvělou show. Vedle těchto „pondělních mejdanů“ má Tiësto v diáři na léto řadu dalších hraní, mj. i na českém festivalu Mácháč 2008, který proběhne v pátek 22. srpna v Doksech.
zavřít