Zavírák ukončí festivalové léto

Vydáno 01.09.2008 | autor: redakce

Festival Zavírák proběhne v Milovicích u Prahy ve dnech 12. a 13. září a s hudebním létem se rozloučí kapely Medvěd 009, Mňága a Žďorp, Rybičky 48 a řada dalších.

Zavírák ukončí festivalové léto Zavírák ukončí festivalové léto

Akce proběhne na Hakenově stadionu v Milovicích zhruba 25 km od Prahy. Podle informací ze zákulisí vystoupí během pátku a soboty přibližně 20 interpretů, což by mělo být důstojnou tečkou za letošním hudebním létem. Chybět nebudou například skupiny Medvěd 009, Mňága a Žďorp, Rybičky 48, Jaksi Taksi, Doga, Legendy nebo zpěvačky Bára Zemanová s Ivou Frϋhlingovou či zpěváci Jarda Uhlíř, Zbyněk Drda a Tomáš Klus. Stejně jako v případě festivalu Votvírák budou i nyní vstupné a kempovné zcela zdarma.



,,Na tiskovce v Praze před Votvírákem jsem slíbil, že pokud sezónu oficiálně otvíráme, bude z naší strany naprostou samozřejmostí i její ukončení. To nyní dodržíme. K dnešnímu dni máme potvrzeno 20 kapel, zpěvaček a zpěváků, kteří mají do Milovic dorazit na Zavírák,“ řekl ředitel pořádající agentury Artur Kaiser. ,,Teď už musíme hlavně doufat, že nám bude na rozdíl od loňska přát počasí,“ dodal Kaiser.

www.votvirak.cz/zavirak.htm
zavřít