Ladronkafest: sportem ku zdraví

Vydáno 19.09.2008 | autor: redakce

Na pražské Ladronce proběhne v sobotu 20. září festival volného času Ladronkafest. V rámci projektu se představí desítky volnočasových a sportovních disciplín pro mladé a hlavně aktivní lidi.

Ladronkafest: sportem ku zdraví Ladronkafest: sportem ku zdraví

Akce Městské části Praha 6 vytváří z volného času fenomén, jenž se dá využít aktivně, smysluplně a zároveň výjimečně. V rámci programu proběhne soutěž studentských kapel a DJs pod patronací Ondřeje Hejmy a vystoupí kapely U-Prag a Inside Kru. Celým dnem návštěvníky provede Pavel Cejnar. Ladronkafest vyrostl za sedm let své existence v největší akci svého druhu nejen v Praze, ale i celé republice. Pro všechny návštěvníky je připraveno množství exhibicí a hlavně příležitostí si všechno vyzkoušet na vlastní kůži.

Třeba právě na této akci řada návštěvníků zjistí, že i oni se chtějí stát mistry v některém z moderních sportů. Na Ladronce mohou ochutnat z nabídky skateboardingu, BMX, skoků na U rampě či obří trampolíně, kiteboardingu, capoeiry, juda, bojového umění wingtsun, rugby, amerického fotbalu, šermu, lacrossu, indo boardu, footbagu a mnoha dalších disciplín. A to v podání mistrů svého oboru nebo špičkových sportovců, kteří si tyto netradiční disciplíny zkusí poprvé, stejně jako oni.



Své tělo mohou příchozí roztančit v rytmu breakdance, electric boogie či streetdance nebo se jen dívat na ty, kteří to už umí. Pokud je pro vás volný čas i o poslechu hudby, jistě vás zaujme soutěž studentských kapel a DJs nebo beatbox battle, který moderuje a především hodnotí odborník na slovo vzatý - Ondřej Hejma.

I úplní začátečníci mohou otestovat své nadání v DJské dílně či si zkusit „zahrát“ na vlastní pusu ve stylu beatbox. Večer pak patří těm, kteří mají své amatérské hudební začátky dávno za sebou: kapelám Inside Kru a U-Prag, hvězdy současné elektro-instrumentální scény.

Více informací o programu najdete na www.ladronkafest.cz.
zavřít