Koncert Ladytron se blíží

Vydáno 12.10.2008 | autor: redakce

Britská formace Ladytron vystoupí v pražském klubu Lucerna Music Bar už v pondělí 20. října, kdy představí svoje aktuální album Velocifero.

Koncert Ladytron se blíží Koncert Ladytron se blíží

Ladytron právě dotočili nový videoklip k singlu Ghosts. Celý klip je nasnímán filmovou kamerou, která sleduje dokonale oblečený kvartet v prašném prostředí plném počasím ošuntělých klavírů a rozbitých starých automobilů. Ladytron ho považují za nejlepší videoklip, který kapela až do teď vytvořila. „Tam na poušti, kde jsme videoklip natáčeli, jsme zažili pravděpodobně nejlepší období strávené v Severní Americe. Předtím jsme tam nikdy nebyli.

Byli jsme tam tři dny a bylo to absolutně úžasné. Všechny ty nádherné západy slunce byly ohromující. Všichni z týmu byli profesionálové, všechno natočeno na film, spousta nápadů. Je to zatím náš nejoblíbenější klip. Amerika byla skvělá, ale teď už se těšíme na turné, které nás s Velociferem čeká.“.

V rámci tohoto turné vystoupí Ladytron poprvé také v České republice. Jejich plánované vystoupení na letošních Creamfields bylo vzhledem k počasí zrušeno, a tak nyní zahrají 20. října v pražském Lucerna Music Baru.

zavřít