Atari Terror: koncert pro upíry

Vydáno 20.10.2008 | autor: redakce

Atari Terror a the.switch připravují na 13. prosinec společný koncert, během kterého se to bude upíry, zombies a jinými kreaturami jen hemžit.

Atari Terror: koncert pro upíry Atari Terror: koncert pro upíry

S Atari Terror nás kromě kamarádství spojuje společný zájem na tom, aby naše vystoupení byla dotažená i po vizuální stránce. Když padlo v dubnu definitivní rozhodnutí navázat na náš loňský, velmi úspěšný vánoční koncert, stáli jsme opět před náročným úkolem jak připravit něco nového, dosud nevídaného. Nafotili jsme proto s fotografem Tomášem Třeštíkem společnou fotku členů the.switch a Atari Terror, která zcela přesně vystihuje atmosféru, kterou bude chystaná akce mít. Uspořádáme zombie-horror show roku,“ říká Michal Novák ze skupiny the.switch.

Zabijačka sobotní noci, jak se akce jmenuje, má již své vlastní internetové stránky. Na adrese zabijacka.bandzone.cz si můžete poslechnout skladby obou kapel, stáhnout si tématické wallpapery a zaregistrovat se do velké internetové hry o mimořádné ceny. V rámci této hry se naučíte, jak se stát správnou zombie. Proto nepropásněte instruktážní videa se soutěžními otázkami. Jako zombie, případně jako lidské či jiné, blíže nespecifikované ostatky účinkují ve videích samotní členové Atari Terror a the.switch.

zavřít