Alvik zahrají na Vlně

Vydáno 22.10.2008 | autor: redakce

25. října se uskuteční v karlínském Studiu A další pokračování nepravidelné koncerní série pořádané Rádiem Wave. Tentokrát vystoupí kapela Alvik.

Alvik zahrají na Vlně Alvik zahrají na Vlně

„Na Radiu Wave jsme krapítek skeptičtí k nálepce nu-jazz, která je už stejně jako spousta dalších škatulek s předponami "nu-" tak trochu vyprázdněná. Alvik jsou ale mnohem víc než nu-jazz. Jsou skvělá, svěží a zábavná kapela. A hlavně mají soul - duši! V naší sérii Radio Wave Live Sessions tedy nemůžou chybět,“ říká hudební dramaturg Radia Wave Tomáš Turek.

 


Aktuální sestavu Alvik tvoří Mishan Pajdiak, obstarává el. rytmiku, samply a bicí, Bharata Rajnošek, dechy, Petr Tichý, hraje na kontrabas, Audun Nedrelid z Norska, na klávesy a rhodes, a Američanka Anya Stuart, která zpívá. V Karlíně se můžete těšit hlavně na nové album Forms Apart, které kapela o pár dní později pokřtí.

Vstup na akci je volný. Jediné, co musíte udělat, je včas se zaregistrovat na radiowave@rozhlas.cz, protože kapacita studia je omezená. Na stránkách www.wave.cz najdete podrobnější informace.
 

zavřít