Zpěvák Arakainu naděluje rarity

Vydáno 10.11.2008 | autor: redakce

Honza Toužimský, zpěvák metalové kapely Arakain, obdaroval své fanoušky přes své webové stránky, na které umístil doposud nevydanou šuplíkovou záležitost ke stažení zdarma.

Zpěvák Arakainu naděluje rarity Zpěvák Arakainu naděluje rarity

Jedná se o song s název Branou ráje, který mu složil a věnoval jeho kolega Václav „Noid“ Bárta. Skladbu textem opatřil Noidův otec Václav Bárta starší a bicí nahrál zpěvákův spoluhráč z Arakainu Lukáš „Doxa“ Doksanský. Sám Toužimský si pak mimo zpěvu nahrál i veškeré kytary. „Noid mi tenhle kousek věnoval už před nějakým časem, za což mu mockrát děkuju, a protože jsem skladbu neplánoval k žádnému vydání, tak jsem si říkal proč si ji schovávat nevyužitou a nepodělit se. Mimo to i někteří fanoušci na webu začali diskutovat o Noidově muzice, takže mi to tím vlastně připomněli. To byl i důvod proč jsem se rozhodl dát nakonec píseň volně ke stažení,“ říká zpěvák.

Jako doplňující informaci dodejme, že zmíněnou skladbu si mohou fanoušci stáhnout jak v klasickém mp3 formátu, tak pro náročnější posluchače je na touzimsky.com připravená i ve formátu wav. Honzu Toužimského můžete aktuálně vidět na pódiích s kapelou Arakain, která právě jede podzimní část Space Tour, koncem listopadu pak i v muzikálu Excalibur, kde ztvárňuje roli krále Artuše. A nakonec těsně před Vánoci i v rockové opeře Antigona v roli Haimóna.

zavřít