Slayer nadělují dárky fanouškům

Vydáno 11.11.2008 | autor: redakce

Nové album Slayer je napjatě očekáváno, spatřit zemské světlo by mělo v roce 2009. Kapela ale připravila pro své fanoušky ojedinělou akci, nový materiál budou moct slyšet s předstihem.

Slayer nadělují dárky fanouškům Slayer nadělují dárky fanouškům

Fanoušci, kteří navštíví jednu ze zastávek z nacházejícího turné The Unholy Alliance, Cheapter III obdrží novou píseň Slayer přes unikátní stahovací kartu, která bude obsahovat také speciální materiál se záznamy všech kapel vystupujících na turné, tedy Slayer, Mastodon, Trivium a Amon Amarth. Karta na stahování dohromady se speciálním útržkem bude dodána zdarma všem držitelům vstupenek, kteří přijdou na koncert.

Pražský koncert Slayer proběhne symbolicky v pondělí 17. listopadu v pražské Tesla Areně. Za velké pozornosti veřejnosti probíhala několik týdnů hlasovací soutěž o českou předkapelu, jejímž vítězem se po velké bitvě stali ostravští Malignant Tumour, kteří tak budou mít tu čest zahájit svým vystoupením celý koncert.

Vstupenky na koncert Slayer jsou stále k zakoupení ve všech běžných předprodejích Obscure promotion. Velkou pozornost věnujte netradičně brzkému začátku koncertu. S určitostí lze nyní potvrdit, že pokladna bude otevřena od 15:00, vstup do haly bude umožněn přibližně od 17:00 a již o půlhodinu později odstartuje první kapela.

zavřít