Muzikál ze střední

Vydáno 25.11.2008 | autor: Filmopolis.cz

Troy Bolton je středoškolský "king". Největší hezoun ve škole, kapitán basketbalového týmu (jeho táta je trenér a vrchní tělocvikář), zkrátka kluk, co nezkazí žádnou legraci a kterého by ráda ulovila i snobská Sharpay, která je etalonem blonďatých "plastik", které si jistě mnozí pamatujete z Protivných, sprostých holek.

Muzikál ze střední Muzikál ze střední

Troyovo srdce však patří někomu jinému. O vánoční dovolené se zakoukal v karaoke baru do půvabné Gabrielly, která zpívá stejně báječně jako vypadá a nový školní rok shodou okolností zahajuje na Troyově škole. Opět to mezi nimi zajiskří a jejich souznění u mikrofonu vystrčí své růžky, když se na škole začne organizovat každoroční muzikál. Potíž je v tom, že Troy má pověst drsňáka a zpívání romantických songů v papundeklových kulisách by ho mohlo stát nejen přízeň kamarádů. Ve hře je i basketbalový pohár a spousta dalších faktorů. Zhýčkaná Sharpay navíc dlouhodobě vládne školním prknům, co znamenají svět a nesnese žádnou konkurenci. Troy a Gabriella tak budou muset na cestě za společným duetem zdolat nejednu překážku.

 

 

Teenage kolekce - Muzikál ze střední 1,2 + Camp Rock (3 DVD)

Skvělé balení, které přináší DVD s filmy Muzikál ze střední 1+2 a Camp Rock. Muzikál ze střední 1 je pouze s titulky a Muzikál ze střední 2 s dabingem.

 

 

Koupit DVD na Filmopolis.cz

zavřít