Filmy od Pixaru

Vydáno 04.12.2008 | autor: Filmopolis.cz

Ty nejlepší celovečerní i krátké filmy od Pixaru vycházejí v kolekci na DVD. Máte rádi Hledá se Nemo, Příběh hraček či Ratatouille?

Filmy od Pixaru Filmy od Pixaru

Pixar krátké filmy - Kolekce, 1. díl

Disney filmové studio Pixar přichází s první kolekcí svých mistrovských kousků 3D počítačové animace, která obsahuje 13 krátkých animovaných filmů vytvořených nejlepšími animátory a grafiky tohoto slavného trikového studia, jenž se podíleli na vzniku celovečerních filmů jako je Příběh hraček, Příšerky s.r.o., Hledá se Nemo a další.

 

Disk obsahuje krátké filmy:
André a včela, Luxo junior, Sen o klaunovi, Plechový panáček, Suvenýry, Geriho hra, Pro ptáčky, Mikeovo nové auto, Boundin‘, Jack-Jack útočí, Koncert pro jednoho, Burák a Bludička, Únos

 

Hledá se Nemo

Ponořme se pod mořskou hladinu, kde se odehrává napínavý příběh HLEDÁ SE NEMO. Jeho tvůrci, kteří jsou také autory nezapomenutelných snímků "Příběh hraček" a "Příšerky, s. r. o.", jsou držitelé Oscara. Veselé dobrodružství vás zavede do překrásného podmořského světa korálového útesu u břehů Austrálie.

 

Příběh hraček

Malý Andy dostane k narozeninám novou figurku - nablýskaného kosmonauta zvaného Buzz Rakeťák. Kovboj Woody, který byl dosud chlapcovou nejoblíbenější hračkou, na nově příchozího žárlí. Když se však oba nešťastnou náhodou dostanou do rukou zlého sousedovic kluka, Woody a Buzz se spřátelí a společně čelí nebezpečí.

 

Příběh hraček 2

Úspěšný snímek stoprocentně animovaný počítačem, Toy Story z roku 1996, se konečně dočkal svého pokračování a nutno dodat, že ještě lepšího, než-li příběh původní. Hračky dobyly svět a teď jsou zase tady! Jejich nové dobrodružství je plné napětí, humoru, krásných písniček a strhující animace.

 

Život brouka

Nechte brouka žít… a vydejte se s námi do příběhu Walta Disneye plného dobrodružství a humoru! Život není pro mravence, žijící na Mravenčím ostrově, žádný piknik. Každé léto přilétají zachtivá sarančata - pod vedením zlého a panovačného Kobyláka - a silou mocí vymáhají z pracovité kolonie podstatnou část letní tvrdě vydřené sklizně. Náš hrdina, mravenčí vynálezce a myslitel Flik, posmívaný a odstrkovaný pro svou neschopnost přizpůsobit se konzervativně orientované kolonii, si vezme za úkol přivést pomoc zvenčí. Pro boj proti sarančatům omylem naverbuje nezaměstnanou skupinu podřadných cirkusových umělců. Falešní 'bojovníci' a celá mravenčí kolonie musí napnout všechny síly, překonat tradiční strach a postavit se drzým vetřelcům.

 

Příšerky s.r.o.

Jakmile rodiče uloží děti do postýlek a zhasnou světla, v temných skříních ožívají strašidla. Nikdo si ale neuvědomuje, že děsit děti pro ně není zábava. Je to pouze jejich práce. V Monstropolis žijí strašidla všemožných tvarů a velikostí. Z dětského křiku získávají životodárnou energii. A největší továrna na "těžbu" lidského vřískotu ve městě má název Příšerky s.r.o. Tým elitních strašidel nastupuje každý den do práce a prostřednictvím dveří z obrovského skladiště strašáci vstupují do potemnělých ložnic. Tato zdánlivě jednoduchá práce může být ale životu nebezpečná! Každé malé strašidlo v Monstropolis ví, že děti jsou toxické a přímý kontakt s nimi může vést ke katastrofě. Teď navíc nastaly zlé časy a ředitel Příšerky s.r.o. Henry J. Waternoose čelí energetické krizi. Děti se prostě nedají vyděsit tak snadno, jako kdysi.

 

 

Koupit DVD na Filmopolis.cz

zavřít