Kam vyrazit na Silvestr 2008?

Vydáno 30.12.2008 | autor: redakce

Nechce se vám na Silvestra sedět doma a koukat na televizi? Přečtěte si tipy iREPORT.cz, kam poslední prosincový den vyrazit za zábavou.

Kam vyrazit na Silvestr 2008? Kam vyrazit na Silvestr 2008?

NEW YEAR‘S EVE CARNEVAL (Radost FX, Praha)

Tradiční oslavy posledního dne roku v Radosti FX se tentokrát ponesou v divokých latino rytmech a karnevalovém stylu. Zatančíte si po boku skutečných brazilských a kubánských tanečnic v rytmu latino houseu, r´n´b, hip hopu a electra. O hudbu se budou celý večer starat DJs Rico, Vectif, Petr K, Big J, Kwé a přímo z Kuby přijede Pedro Rodriguez.



FESTA DA MADRUGADA
(Palác Akropolis, Praha)

Pražský Palác Akropolis oslaví příchod Nového roku opět v latinsko-americkém stylu, tentokrát pod taktovkou DJs Bonnie & Clyde (NYC/USA), Funky Drumerz, Romario a Joke. Bude se sekat latina, brasil, hip hop, reggae a dancehall.

 


 

SILVESTR 2008/9 (Fabric, Ostrava)

Ostravu přijede roztančit přední česká DJka LayDee Jane, jejíž energické sety slavily úspěch po celé Evropě, Asii i Africe. Vystupovala na významných festivalech, mimo jiné Creamfields v ČR, Streetparade ve Švýcarsku nebo FFWD Dance Parade v Holandsku. LayDee Jane podpoří DJs Martin Gredner, Roman Hyde, Robique, Ringo a Michael K. O půlnoci se můžete těšit na již tradiční ohňostroj.

 


 

SILVESTR (Fléda, Brno)
Letos chceme nabídnout opravdu exklusivní lineup české špičky, který by tak po Roxy měl být tím nejlepším, co v ČR v klubu najdete,“ lákají pořadatelé. A opravdu se bude na co těšit. Největším klubovým Silvestrem v Brně vás provedou DJs Orbith, Tvyks, Jerry, Javas, Marthen, Claire, Ibe, Manack.

 

 

SILVESTROVSKÁ POP 80's & 90's VIDEO PARTY (Lucerna Music Bar, Praha) Novoroční oslavy v rytmu těch největších šlágrů pod dohledem Jirky Neumanna se staly v Music Baru příjemnou tradicí. I letos se můžete protancovat horečkou středeční noci až do roku 2009. Začátek je v 21:00.

 



SIN CITY.xy (Roxy, Praha)

Novoroční oslavy neminou ani pražský klub Roxy, kde vystoupí špička domácí elektronické hudby. Exkluzivní sety pro poslední den roku 2008 připravili DJs Michael Burian, Loutka, Chris Sadler, Im Cyber či Ghonzales. Kromě tance můžete ochutnat různé drinky nebo ovocný bar. Akce začíná v 21:00.

 

 

 

IBIZA SILVESTR (7. Nebe, Brno)

Třetího pokračování klubových oslav příchodu Nového roku se dočkají i v brněnském 7. Nebi. Organizátoři lákají na nejlevnější Silvestr v Brně a zajímavý line-up. Vystoupí DJs Michael C, Michal Poliak, Hydrophonic, Martin Hloch, Radan Mach, Sony Vega a řada dalších.

 

 

text Marek Pros

zavřít