Vyberte novou rockovou hvězdu!

Vydáno 12.01.2009 | autor: redakce

Hudební vyhledávací program Jack Daniel's Talent Scounting zná svoji "šestnáctku" nejlepších. Fanoušci mohou začít posílat hlasy svým favoritům.

Vyberte novou rockovou hvězdu! Vyberte novou rockovou hvězdu!

Třetí ročník hudebního vyhledávacího programu Jack Daniel’s Talent Scouting pokročil do další fáze, pravděpodobně té nejtěžší, a to zejména pro porotu. Ta v čele s kmotrem Kamilem Střihavkou zodpovědně poslouchala nahrávky všech 192 přihlášených kapel a po dnech a hodinách usilovného rozhodování vybrala 16 nejlepších. Počínaje 1. lednem 2009 svěřila osud těchto kapel jen do rukou příznivců muziky.

Na webu www.jackdanielsmusic.cz se můžete s nejlepší šestnáctkou seznámit, poslechnout si nahrávky a hlavně můžete začít hlasovat, která z kapel se vám nejvíc líbí. Nahrávky budou také k poslechu na Radiu Beat v pořadu Svěženky a machři a na Radiu 1 v pořadu Inclubátor.

Tady je kompletní "16" nejlepších:
Anitokok, Apatheia, Bank Holiday, Hubert Cumberdale, ILL Fisch, Joy Work, Korisz, Luca Brasi, Mashy Muxx, Model Bazaar, My wave, NeoSound, Pinkin Shears, The Roads, Vivien´s Shadow, Woody&Co.

zdroj: F-Mark

zavřít