Tina Turner vystoupí v Praze

Vydáno 04.02.2009 | autor: redakce

Slavná rocková babička zazpívá 27. dubna v pražské O2 Areně. Do České republiky se vrací po dlouhých třinácti letech.

Tina Turner vystoupí v Praze Tina Turner vystoupí v Praze

“Po vystoupení s Beyonce na předávání cen Grammy v Los Angeles byla reakce ohromující.” říká Tina Turner. “Kamkoli jsem přišla, lidé se mě ptali, kdy uspořádám celé turné. Takže po delší době přemýšlení a plánování jsem oznámila americkou koncertní šňůru. Teď mě volá Evropa a já rozhodně nechci zklamat své tamější fanoušky.“


Poslední celosvětové turné Tiny Turner z roku 2000 nazvané Twenty Four Seven, které označil přední americký obchodní časopis Pollstar za nejlepší turné roku 2000, zaujalo během devíti měsíců přes tři milióny fanoušků na 123 stadiónech po celé Zeměkouli. DVD One Last Time, které bylo na těchto pyrotechnikou nabitých koncertech natočeno, se stalo platinovým. Tina Turner je nejúspěšnější ženskou rockovou hvězdou všech dob. Za svou kariéru prodala přes 180 miliónů desek.

Živé vystoupení bude obsahovat všechny hity z raných dob její hudební kariéry, jako jsou River Deep Mountain High, Proud Mary a Nutbush City Limits, dále skladby Let’s Stay Together, What’s Love Got to Do With It, We Don’t Need Another Hero a The Best a samozřejmě také singly z devadesátých let jako I Don’t Wanna Fight nebo titulní píseň ze stejnojmenného bondovského filmu Goldeneye.

zdroj: Live Nation
zavřít