Abradio.cz spustilo nové rádio

Vydáno 11.02.2009 | autor: PR

Jste příznivci muzikálů, hudebních divadel nebo máte zrovna jen chuť na nějakou tu slavnou muzikálovou či operetní melodii? Právě pro vás je od začátku února připraven nový hudební projekt Radio Musical.

Abradio.cz spustilo nové rádio Abradio.cz spustilo nové rádio

Na Radiu Musical si můžete poslechnout své oblíbené skladby, zahrnující to nejlepší a nejúspěšnější, ale i to méně známé, jak z naší, tak světové muzikálové scény. Poslech Radia Musical vás při tom zavede do historie, zmapuje součastnou muzikálovou tvorbu, známou z českých divadel a TV, a to vše 24 hodin denně. Díky interaktivitě bude tým připraven reagovat na podněty a posluchač tak může nepřímo dramaturgii rádia ovlivnit (tzn. bude-li vám na playlistu chybět oblíbený hit, nic není ztraceno, tým rádia je připraven dle přání hity doplňovat).



Radio Musical neskýtá možnost pouze pro posluchače, ale i pro divadelní partnery, kteří mají tímto možnost představit legální a účinnou cestou svůj vydaný nosič či projekt. Popřípadě mohou formou rozhlasových spotů propagovat jednotlivá představení přímo na Radiu Musical.

zdroj: Limemedia
zavřít