Podzimní Overtone festival s MS MR zná kompletní line-up

Vydáno 03.11.2015 | autor: admin

Hlavní hvězdu druhého vydání Overtone festivalu MS MR už pár dní známe. Nyní však víme také o českém supportu, který 23. listopadu v Roxy zajistí talentovaní Brňáci Ghost Of You.

Podzimní Overtone festival s MS MR zná kompletní line-up Hlavní hvězdou podzimního Overtone festivalu budou MS MR

Již při své premiéře ukázal Overtone festival, že má ambice stát se oblíbenou akcí tuzemského kulturního programu. Po debutovém vystoupení Milky Chance k nám tentokrát při své podzimní edici doveze americké duo MS MR. To vydalo letos v létě své druhé album How Does It Feel, které poměrně zdařile navázalo na debut Secondhand Rapture z roku 2013. Podle dosavadních setlistů je z novinky hrána většina skladeb, samozřejmě nejsou ale opomenuty ani hity jako Bones nebo Hurricane.

Overtone festival viděl Milky Chance nebo The Asteroids Galaxy Tour

V programu večera doplní Newyorčany britská zpěvačka Kyla La Grange. Loni vydala druhou desku Cut Your Teeth, kterou nejvíce zpopularizoval Kygo svým remixem stejnojmenné skladby. Aktuálně pracuje na novém materiálu, který avizuje měsíc starý singl So Sweet. Posledním zahraničním hostem bude Griz, který okoření večírek nakažlivou směsicí funku, soulu a glitche. Zdalipak předvede Roxy svůj pověstný stage diving se saxofonem?

Domácí scénu budou tentokrát zastupovat Ghost Of You, kteří po dvouletém koncertování vstupují vydáním debutu u Indies Scope do nové éry. Některé skladby z Glacier And The City mohou znát už návštěvníci zahraničních festivalů Banát nebo Sziget, křtu se deska dočká 5. listopadu v brněnském Kabinetu MÚZ.

Podzimní vydání Overtone festivalu proběhne 23. listopadu v klubu Roxy. Vstupenky jsou k dispozici za cenu 590 Kč.

text: Ondřej Bambas

zavřít