Jon Hopkins vystoupí v Akropoli

Vydáno 04.03.2009 | autor: PR

Další pokračování koncertní série Music Infinity nabídne vystoupení nového talentu britské elektronické scény. Akce se koná 10. dubna.

Jon Hopkins vystoupí v Akropoli Jon Hopkins vystoupí v Akropoli

Mladý britský producent Jon Hopkins je považován za jednoho z největších hudebních talentů současné elektronické hudby. Své nadání začal pěstovat už v dětství, kdy se jako pětiletý pustil do hry na klavír a tato láska ho dovedla až k lekcím na Royal College of Music. Nebyl to ovšem jen klavír a vážná hudba, ale také okouzlení z tepající atmosféry hudebních klubů západního Londýna, které se výraznou měrou podepsalo na jeho autorském rukopisu.


I přes své mládí se může Jon Hopkins pochlubit slušnou řádkou producentských kolaborací a remixérských výkonů, a to s takovými jmény jako Coldplay, Imogen Heap, David Holmes, Brian Eno nebo Massive Attack. V rámci svého dubnového vystoupení v Paláci Akropolis představí tvorbu ze svého aktuálního alba Insides, které kvůli jeho účasti na celosvětovém turné skupiny Coldplay vychází s půlročním zpožděním v květnu tohoto roku.

zdroj: Palác Akropolis
zavřít