Promotéři a klubeři si dají dostaveníčko

Vydáno 08.03.2009 | autor: PR

Již v úterý 10. března se setkají tváří v tvář promotéři hudebních akcí a zástupci klubů s tanečním publikem, aby společně podiskutovali o současných problémech v muzice.

Promotéři a klubeři si dají dostaveníčko Promotéři a klubeři si dají dostaveníčko

Je tomu přesně šest let, co měla veřejnost naposledy možnost setkat se osobně s organizátory velkých hudebních festivalů, případně se zástupci prestižních klubů a populárních médií k panelové diskusi o aktuálních tématech, které ji zajímají. Pomalu nastal čas a v pořadí třetí příležitost k zajímavě a netradičně strávenému večeru se naskytne v úterý 10. 3. od 19:30 v malebném divadle v Celetné ulici v centru historické Prahy.


Setkání příznivců hudební scény Promotéři vs. Klubeři je koncipováno jako veřejný diskusní panel mezi promotéry festivalů a klubů (zástupci pořadatelských agentur), jejich partnerskými subjekty a návštěvníky. Večer je obvykle rozdělen do tří částí, kdy první hodinu probíhá diskuse o aktuálních tématech současné hudební scény mezi pozvanými hosty a profesionálním moderátorem, následována otázkami a konfrontací s publikem a závěrečnou taneční party s kvalitním line-upem. Hudební doprovod tentokrát zajistí multi-žánrové uskupení Fredoledo DJs.

zdroj: techno.cz
zavřít