Švédští In Flames rozboří Prahu

Vydáno 10.03.2009 | autor: PR

Švédská metalová formace In Flames vyráží v březnu na krátké evropské turné, během něhož se představí 2. dubna v Košicích a 4. dubna v Praze.

Švédští In Flames rozboří Prahu Švédští In Flames rozboří Prahu

Téměř tři roky od památného vystoupení na pražské Folimance, kde In Flames triumfovali společně s brazilskou Sepulturou, se populární švédská pětice vrací zpět, aby potvrdila svou pověst nejlepší koncertní kapely na metalové scéně. A podobně jako před třemi lety, kdy propagovali desku Come Clarity, které se dosud celosvětově prodalo více než milión kopií, i nyní přijíždějí se zbrusu novou nahrávkou A Sense of Purpose, se kterou již stačili zvítězit ve švédských hudebních cenách Grammy v kategorii „nejlepší hardrockové album“.


Díky volbě místa konání dostávají obě akce punc speciálnosti. Koncerty se neuskuteční v tradičních velkých halách, ale v „intimnějších“ klubových prostorách Retro Music Hall a Jumbo. Fanouškům In Flames se tak naskýtá jedinečná možnost být svým modlám takříkajíc nadosah a zažít koncertní atmosféru, která bude naprosto odlišná od halového či festivalového vystoupení.

zdroj: obscure
zavřít